Het concept van Guesthouse Vertoef draait om het ontmoeten van elkaar en genieten van het leven. Dit is te zien aan de verschillende doelgroepen waar zij zich op richten. Zo komen er veel uitwisselingsstudenten, werkende mensen en vakantiegangers op bezoek bij Vertoef. In de duurzame keuzes die Vertoef maakt, is te zien dat zij graag bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld.

Het restaurant is een plek voor verschillende gelegenheden op de dag. Zo is er een lange tafel geplaatst waar ‘s middags gelezen kan worden. De halfronde bar biedt gelegenheid voor een borrel. De grote bank naast de openhaard ligt vol met gezellige kussens en spellen. En de kleine tafels in het midden staan ‘s ochtend klaar voor de vroege ontbijters in het guesthouse. Al deze verschillende plekken zorgen voor diversiteit bij Vertoef en maken dat het een fijne ontmoetingsplek is voor iedereen.

Het concept van Guesthouse Vertoef draait om het samenkomen, ontmoeten en genieten van elkaar en het leven. Dit mondt zich uit in de verschillende doelgroepen waar zij zich op richten. Zo komen er veel uitwisselingsstudenten, werkende mensen, of vakantiegangers op bezoek bij Vertoef. Maar ook in de duurzame keuzes die Vertoef maakt, is te zien dat zij graag bijdragen aan het milieu en de wereld in positieve zin.

Tags: restaurant nijmegen gezellig fijn eten drinken lekker leuke leuk arnhem gelderland interieuradvies